LAKTALBUMIN HYDROLYZÁT
pro kultivaci laktobacilů, pro tkáňové kultury, produkci vakcín a fermentační procedury
CAS: 68458-87-7
- Laktalbumin se získává enzymatickou hydrolýzou mléčné syrovátky
- Obsahuje peptidy, aminokyseliny a karbohydráty, jak jednoduché, tak komplexní
Technické parametry
Teplota skladování | +20 °C |
Objednávková tabulka
-
Čistota: pro mikrobiologii
-
Balení: 250 g
-
Obal: plast
Dostupnost 4 až 6 týdnůKatalogové číslo R.7597.1Počet kusůCena bez DPH (21%) 177,36 €Vaše cena
-
Obal: plast
-
Balení: 500 g
-
Obal: plast
Dostupnost 4 až 6 týdnůKatalogové číslo R.7597.2Počet kusůCena bez DPH (21%) 330,51 €Vaše cena
-
Obal: plast
-
Balení: 250 g
Čistota | Balení | Obal | Dostupnost | Katalogové číslo | Cena bez DPH (21%) | |
---|---|---|---|---|---|---|
pro mikrobiologii | 250 g | plast | 4 až 6 týdnů | R.7597.1 | 177,36 € |
|
pro mikrobiologii | 500 g | plast | 4 až 6 týdnů | R.7597.2 | 330,51 € |
|