Bujón laktózový se sulfitem (základ)
Pro selektivní detekci a počítaní Clostridium perfringens
Technické parametry
pH | 7,1 ± 0,2 |
Teplota skladování | +20 °C |
Složení (na 1 litr) | 5 g peptonu z kaseinu; 2,5 g kvasničného extraktu; 2,5 g chloridu sodného; 10 g monohydrátu laktózy; 0,3 g L-cysteinu |
Aplikace | 20,3 g na 1 l média. Před použitím přidat roztok hydrogensiřičitanu sodného a roztok citronanu amonno-železitého (R.3130.1) |
Objednávková tabulka
-
Specifikace: pro mikrobiologii
-
Balení: 500 g
-
Obal: plast
Dostupnost do týdneKatalogové číslo R.AE46.1Počet kusůCena bez DPH (21%) 139,10 €Vaše cena
-
Obal: plast
-
Balení: 500 g
Specifikace | Balení | Obal | Dostupnost | Katalogové číslo | Cena bez DPH (21%) | |
---|---|---|---|---|---|---|
pro mikrobiologii | 500 g | plast | do týdne | R.AE46.1 | 139,10 € |
|
Synonymum Medium R